Skip to content Skip to footer

Ik ben Lisanne Ockhuijsen

Doordat ik in het verleden de ziekte van Lyme heb opgelopen, ben ik me een aantal jaar geleden gaan verdiepen in voeding en sport. Ik ontdekte hoeveel een paar aanpassingen voor mijn gezondheid konden betekenen. Ik leerde steeds meer. Tijdens een jaar in Australië ben ik begonnen met personal training geven. Terug in Nederland heb ik hier mijn werk van gemaakt. Tijdens mijn werk merkte ik dat klanten vaak ook tegen mentale problemen aanliepen, en hier wilde ik meer over leren. Daarom ben ik de opleiding ‘Stress en burn-out coach’ gaan volgen, deze heb ik met succes afgerond.

Mijn kracht is dat ik je zowel fysiek als mentaal bij sta. Door mijn ervaringen in het verleden kan ik mensen die herstellende zijn van een ziekte of na een ongeval goed helpen. Ik ben ervaringsdeskundige en dat zorgt dat ik jou kan begrijpen. Met vragen over jouw voeding help ik je ook graag verder. Door jouw voeding aan te passen aan jouw trainingen, zorg je voor het ultieme resultaat.

Als je net begint met sporten, dan laat ik je zien wat sporten met je energie kan doen, wat sporten voor je lichaam doet en hoe jij zelf het beste kan trainen. Heb jij al wel sportervaring, maar ben jij door een blessure of ongeval even uitgeschakeld geweest? Ik help je weer op weg!

Ik vind het geweldig om mijn klanten te zien groeien. Ik heb een zakelijke instelling, maar ik vind het ook erg belangrijk om een connectie met elkaar te maken. Wij gaan samen op een fijne manier jouw doelen behalen!

Graag help ik je op weg bij het behalen van jouw doelen!